Алена Месечинка
Насладете се на "Боровинкови нощи" с една забележителна комбинация от вкусове! Опитайте тази рецепта с ETHNO Syrah & Rubin, усетете багрите от вкусове и аромати, които ще изрисуват неповторима картина за сетивата.
Продукти:
Питка Бри
50 гр. Конфитюр от боровинки
20 гр Суров Шамфастък
Крекери
Приготвяне:
- Брито се поставя в ламинирано фолио, намазва се с конфитюра и се затваря.
- Пече се 12 - 15 минути в предварително загрята фурна на 180 гр. фурна
- Шамфастъкът се запича леко в тиган, за да увеличи аромата си и се поръсва върху отворения пакет с ароматно сирене.
- Сервира се топло с крекери и ETHNO Syrah & Rubin, което носи богат и плътен вкус.
Да ви е сладко!