Свеж темперамент и нежен характер в SAUVIGNON BLAC & MISKET

СОРТОВЕТЕ

 

SAUVIGNON BLANC

Името на този сорт отговаря на темперамента му (savage, фр. – див, blanc , фр. – бял). Освен свежите си и приятни характеристики, то трябва да се консумира младо, тъй като не получава ползи от отлежаването. За него са  характерени интересния цитрусов аромат и минерален характер.

 

MISKET

Отглеждан от стари времена по нашите земи Червеният Мискет се смята за български сорт. Той е известен с нежния си растителен характер и билковите си акценти.

 

ВИНОТО

 

Така ETHNO SAUVIGNON BLANC & MISKET съдържа млад и свеж темперамент, уравновесен с един типичен български сорт. Съчетанието на двата сорта създава живо, игриво и изпълнено с обещания вино, което отива на почти всичко.

ETHNO SAUVIGNON BLANC & MISKET  е с красив и смел цвят, а аромата е нежен и лек с растителен характер. Вкусвайки го може да усетиш свежи билкови и цветисти акценти, зелена ябълка и свежи цитрусови нотки. Вкусът е с игрива елегантност, съчетана с финна структура и приятен мек финал.

Това вино отлично се комбинира с пролетни интересни салати, рибни предястия, морски дарове със сметанов сос, полутвърди сирена и най-вече с приятна компания.

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net