Елена Христова

SSS: Каква е страстта на живота ти? 

Да следвам мечтите си. Да творя и да създавам.
Обичам да експериментирам и да се впускам в нови проекти.
Имам много идеи и правя всичко, за да го осъществявам. Няма нищо по-хубаво от това да видиш нещо, което си си представял или помислил, вече направено или постигнато.

SSS: Как преминава един твой ден?

Общо взето - 24/7 – Винаги на работа – както биха казали моите близки и приятели.
Но истината, е че именно това ми носи удоволствие – от събуждането до лягането късно вечер – да правя нещо целенасочено. Обикновено си имам списък със задачи за деня, по който се водя, за да не пропусна нещо и да мога да свърша повече неща.

SSS: Без какво не можеш?

Не мога да си представя да спра да следвам мечтите си или да нямам щури идеи.

SSS: Кое е любимото ти място?

Нямам такова. За мен са важни хората, обичам авантюрите в общуването и новите запознанства. С добра компания няма значение къде си.

SSS: Светски въпроси, които те вълнуват (от света/международно)?

Честно казано дори не гледам телевизия, не се интересувам от светски въпроси и не следя новини. Просто предпочитам да действам за проектите, които ме вълнуват истински и да общувам с реални и интересни хора. Водя се от следната философия: за да променим света към по-добро, трябва само да направим първата крачка: Да живеем правилно и да бъдем пример!

SSS: Коя е най-чаровната ETHNO черта в България за теб?  

Първото, което ми идва на ум – пенлива и дръзка. Определено бих допълнила смела и свободна, независима и горда. Такава е била българката през всичките години, такава е и днес.

SSS: Какво интересно ти предстои? 

Предстоят ми много интересни неща, едно от които е представянето на моята първа колекция „Етно мечта“ на сцената на Sofia Fashion Week. В момента съм много развълнувана, тъй като това ще бъде още една моя сбъдната мечта. Заповядайте на 27 март да я видите.

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net