Талиателе в доматен сос с козе сирене, ананас и рукола

Тази седмица Ани ще ви изкуши с ароматна паста в доматен сос с козе сирене, ананас и рукола. Една по-нестандартна комбинация, но несъмнено много оригинална и вдъхновяваща. Букет от вкусове, балансиран от соленото сирене, сладкия ананас, средиземноморски пресни билки и тръпчивата, леко пикантна рукола.

Continue Reading

Пълнени смокини със синьо сирене и орехи, увити в прошуто

Ако искате да изненадате вашите гости или просто да поглезите вашите любими хора, поднесете им това смокинено гурме предястие и бъдете сигурни, че ще ги впечатлите. Сладко-соленият вкус на смокинята в новото й амплоа ще бъде съвършен, допълнен от чаша ETHNO Шардоне.

Continue Reading

Пица с прошуто, моцарела и смокини

Като виден кулинар Ани Шакарян от кулинарния блог "ВКУСНОТЕКА" е опитвала хиледи видове пици. Специално за едно от вината на ЕTHNO, както и за всички вас, Ани пригови една наистина различна рецепта за пица - зашеметяващо вкусна, поръсена с щипка черен пипер, струйка зехтин и пресни листенца босилек. Наслада във всяка хапка! Истинско гурме изживяване за вас и вашите приятели. Поканете ги и заедно си доставете това удоволствие.

Continue Reading

Ягодов галет

В тази "розова" рецепта кулинарната блогърка Ани Шакарян от "ВКУСНОТЕКА" предлага различен прочит на сладкото и връзката му с розето. Рецептата е вдъхновена от елегантността и аромата на ETHNO Розе.

Continue Reading

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net